Bekijk hieronder een impressie van ons werk

Welkom in onze wereld waar we jouw verhalen tot leven wekken in video. Neem een kijkje in ons portfolio en laat je inspireren door de diverse projecten die door ons zijn geproduceerd.

Hier zetten we onze storytellers in de spotlights. Van emotionele documentaire tot pakkende commercial, elk project vertelt een uniek verhaal dat de kijker in beweging brengt.

Categories

Creative Director

Rogier v/d Weerd

Van internationale campagnes voor Albelli en Microsoft tot televisiecommercials voor Walibi Holland. Bij I-MOR heeft Rogier tal van producties geregisseerd. Rogier heeft een uitgesproken interesse in de technologie gerelateerd aan film en video. Innovatie is een terugkerend element in zijn producties. Van de eerste gefilmde VR-ervaring ter wereld tot het gebruik van robotarmen. Rogier verzint de meest uiteenlopende concepten om het verhaal te vertellen en de kijker te raken, daar gaat het om.

Creative Director

Robert Vonk

Bij Robert ben je aan het juiste adres voor documentaires, employer branding of casevideo’s. Echte verhalen door echte mensen. Dat is wat Robert fantastisch vindt. Robert houdt ervan om bijna als journalist in onderwerpen te kruipen tijdens de pre-productie om tijdens de draaidag echt tot de kern van een verhaal te komen. Robert staat garant voor rauwe concepten en producties die de kijker nieuwsgierig maken.

Onze expertises


Commercials


Innovatieve videocontent


Campagnevideo


Casevideo


Employer Branding


Eventvideo